Udlejning af sommerhuse til enhver smag.

Forbinder du også, det at holde ferie, med afslappet samvær med familie og venner i rolige og naturskønne omgivelser?
Hvad enten det drejer sig om en forlænget weekend for to, eller ferie med hele familien, så er Østerby Strand Feriehuse lige noget for jer.
Er du en del af en stor familie, eller er I flere vennepar der skal afsted, så er der mulighed for at leje flere huse ved siden af hinanden. Så kan man holde ferie sammen, men alligevel være ”sig selv”.

Havudsigt.

Vore feriehuse ligger i forreste række ud til vandet og er indrettet til 4 – 8 personer.
Den dejlige sydvendte beliggenhed med det store grønne område, lige ned til vandet, giver de bedste muligheder for at nyde den skønne udsigt, nærheden til naturen, og den dejlige badestrand med egen badebro.

Sommerhusene.

Vi har 1 luksussommerhus på 75 kvm. og 4 små sommerhuse på ca. 35 kvm. Alle med trådløst internet.
Vores luksussommerhus, til 8 personer, indeholder alt det der forventes af et moderne dansk sommerhus i dag. (dette hus udlejes via Novasol.dk (hus nr. F 09234))
De 4 små sommerhuse, til 4 personer, indeholder det der er nødvendigt for at holde en dejlig ferie i afslappende omgivelser. 2 af de små huse er nyrenoverede og klar i foråret 2022.

Friluftsliv.

Beliggenheden er ideel til jer der vil nyde, og bruge, naturen. De voksne kan nyde solen på stranden, mens børnene bader i det klare vand, eller fanger krabber fra badebroen. Er I til lidt mere action er der rigtig gode muligheder for snorkeldykning, surfing og kitesurfing.
Hvis du er til friskfanget og røget fisk, er der mulighed for et leje en af vore både og tage på fisketur og efterfølgende tilberede den friskfangede fisk i røgeovnen i det hyggelige røgehjørne.
Desuden er der en boldbane, hvor der i sommerperioden bl.a. bliver afviklet en ugentlig dyst i vikingespil for alle vore gæster.

Book en dejlig ferie i skøn natur.

Kontakt os på telefon 7440 5379 eller på e-mail: kontakt@14feriehuse.dk for booking eller yderligere information.